Προφίλ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΙΑΚ. ΣΑΓΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού κρεοπωλείων, εργαστηρίων επεξεργασίας κρέατος και μονάδων εστίασης  για πάνω από 30 χρόνια.

 

Η εταιρεία συνδυάζει το παραδοσιακό εργαστήριο, όπου τροχίζονται και επισκευάζονται όλα τα είδη των μαχαιριών και γενικότερα κοπτικών εργαλείων, με την ανεπτυγμένη εμπορική δραστηριότητα βασισμένη σε εισαγωγές και αποκλειστικές αντιπροσωπείες από διάσημους οίκους του εξωτερικού.

 

Κρεατομηχανές ψυχόμενες και απλές, Ζυμωτήρια κρεατοειδών, Γεμιστικά για λουκάνικα, Cutter, Φορμαριστικά μπιφτεκιών, Σνιτσελομηχανές, Πριονοκορδέλες, Μπριζολοκόπτες, Μηχανές συσκευασίας vacuum, Ζαμπονομηχανές, Τυρομηχανές, Ζυγαριές, Μαχαίρια και υπόλοιπα κοπτικά εργαλεία, και γενικά το σύνολο του εξοπλισμού για το κρεοπωλείο και το εργαστήριο κρέατος αποτελούν το αντικείμενο εργασιών της εταιρίας.

 

Όλα τα μηχανήματα και εργαλεία χαρακτηρίζονται από υψηλή κατασκευαστική ακρίβεια, άψογο design για μέγιστη λειτουργικότητα και άριστες επιδόσεις. Είναι κατασκευασμένα με προδιαγραφές σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.   

 

Η συσσωρευμένη γνώση και πείρα για το αντικείμενο έχει φέρει την συνεργασία με μερικούς από τους σημαντικότερους κατασκευαστές όπως VICTORINOX από Ελβετία, ICEL από Πορτογαλία, SIRMAN, LAVEZZINI, FAMA, FACEM, LAME ITALIA, ARICI από Ιταλία, DADAUX, FISCHER από Γαλλία, LUMBECK & WOLTER από Γερμανία κ.ά.

Loading...
Loading...